Close

Domenia Norge AS | P.o. Box 70, Slemdal 0710 Oslo | post@domenia.no | Etbl. 1987 | Orgnr.: 845290202

Om Oss

Domenia Norge AS er en leverandør av domene, websider og andre tjenester relatert til internett. Firmaet ble etablert 1987.

Hos oss kan du registrere ditt eget domenenavn. Tilknyttet ditt domenenavn kan du ha de e-postadresser du måtte ønske, og for å lette hverdagen din leveres alle våre e-postadresser med virusscan og spamfilter. Dersom du ikke alltid er i nærheten av en datamaskin, gir vår webmail-tjeneste deg muligheten til å lese og sende e-post hvor som helst, så lenge du finner en datamaskin med internettilgang.

Domenenavnet ditt kan også lede til din webside. Dersom du allerede har en webside, kan vi tilby deg serverleie på servere som bl.a støtter PHP og MySQL.
Ønsker du hjelp med design av en webside har vi flere tilbud til deg. Domenia Norges Hjemmesidepakker inkluderer utforming av hjemmeside, serverleie, tilgang til og oppdatering av egne sider via Sftp eller redigeringsløsning, e-post, domene(r), fri telefonsupport i arbeidstiden, samt daglig backup av dine sider. Våre adminløsninger er pakker der vi gjør designjobben og du selv ved hjelp av oppdateringsprogrammet WordPress oppdaterer tekst og bilder selv.